Tisztaszoftver Microsoft Office nyelvi csomag

Innen: KIFÜ Wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Jbihi(AT)niif.hu (vitalap | szerkesztései) 2021. január 28., 10:58-kor történt szerkesztése után volt. (Office 2016 Pro Plus nyelvi csomag telepítése)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Office 2016 Pro Plus nyelvi csomag telepítése

1. Letöltjük a Dashboard felületről a nyelvi csomaghoz tartozó ISO-kat

Aki igényelt Office 2016 Pro Plus szoftvert, annak elérhető a nyelvi csomag a Dashboard felületen. Ez 2 db ISO, amelyek tartalmazzák az elérhető nyelveket.

2. Telepítés

A telepítés csak akkor lesz sikeres, ha már telepítve van az Office 2016 Pro Plus a gépre. Betöltjük az ISO tartalmát, majd a setup.exe -vel elindítjuk a telepítést.

A következő kép fogad minket.


nincs

Kiválasztjuk a megfelelő nyelvet a listából, majd Continue és végigvárjuk a telepítési folyamatot, amely eltarthat pár percig. Sikeres telepítés után ezt kapjuk.


Office2016-03.jpg


3. A nyelv aktiválása az Office 2016 Pro Plus programban.

Nyissa meg bármelyik Office-alkalmazást, majd kattintson a Fájl > Beállítások > Nyelv kategóriára.

A Felület nyelve és a Súgó nyelve csoportban ellenőrizze, hogy a használni kívánt nyelv szerepel-e a listán. Ha igen sikeres volt a 2. lépés.

Itt lehet kiválasztani és beállítani az elérhető nyelvek közül a felület nyelvét és a súgó nyelvét is. Itt az Office 2016 Pro Plus telepítési nyelve lesz az alapértelmezett és a külön nyelvi csomagból feltett nyelvek lesznek a kiválaszthatóak.

A kívánt nyelvet alapértelmezetté kell tenni.

Office2016-04.jpg


A módosítások érvénybelépéséhez indítsa újra az összes Office-alkalmazást. Újraindítás után a kiválasztott nyelven indul újra az adott Office alkalmazás.