„SulinetAdmin Dashboard” változatai közötti eltérés

Innen: KIFÜ Wiki
a (Bajnokk(AT)niif.hu átnevezte a(z) Sulinet Dashboard lapot a következő névre: SulinetAdmin Dashboard)
1. sor: 1. sor:
A '''[https://sulinetadmin.niif.hu SulinetAdmin Dashboard]''' a  [https://sulinet.niif.hu Sulinetben] résztvevő intézmények számára nyújt egységes felületet,  amelyen keresztül áttekinthetik a szolgáltatásaikat, azok állapotát;  elvégezhetnek szolgáltatásokkal kapcsolatos módosításokat, továbbá  lehetőség van új igénylés elküldésére is.
+
A '''[https://sulinetadmin.niif.hu SulinetAdmin Dashboard]''' a  [https://sulinet.niif.hu Sulinetben] résztvevő intézmények számára nyújt egységes felületet,  amelyen keresztül áttekinthetik a szolgáltatásaikat, azok állapotát;  elvégezhetnek szolgáltatásokkal kapcsolatos módosításokat, továbbá  lehetőség van új igénylés elküldésére is.<br />
 +
A SulinetAdmin Dashboard felületre történő első bejelentkezéshez a [[Sulinet Rendszergazda Menedzser]] oldal használata szükséges.
  
 
=== Elérhetőség ===
 
=== Elérhetőség ===

A lap 2014. május 27., 14:12-kori változata

A SulinetAdmin Dashboard a Sulinetben résztvevő intézmények számára nyújt egységes felületet, amelyen keresztül áttekinthetik a szolgáltatásaikat, azok állapotát; elvégezhetnek szolgáltatásokkal kapcsolatos módosításokat, továbbá lehetőség van új igénylés elküldésére is.
A SulinetAdmin Dashboard felületre történő első bejelentkezéshez a Sulinet Rendszergazda Menedzser oldal használata szükséges.

Elérhetőség

A SulinetAdmin Dashboard elérhetősége: https://sulinetadmin.niif.hu

A felületről

A felületre belépve egy összegző áttekintést láthatunk az intézmény szolgáltatásainak állapotáról, az intézmény adatairól, felhasználóiról, valamint a Sulinet Ügyfélszolgálaton leadott aktív bejelentések számáról. Részletes információk a bal oldali menün keresztül, valamint az egyes áttekintő dobozok alján található hivatkozáson keresztül érhetők el. A felső menüsávban a regisztrált e-mail címre kattintva átugorhatunk a Sulinet Rendszergazda Menedzser rendszergazdai bejelentkező felületére.

Sulinet Admin Dashboard összegző oldal

Az intézmény nevére kattintva kiválaszthatunk egy másik intézményt, ha több helyen is rendszergazdai feladatot látunk el. A "Kijelentkezés" gomb magáért beszél, a bal felső sarokban található "SulinetAdmin Dashboard" feliratra kattintva mindig az összegző oldalra juthatunk.