Módosítások

Hu-faq-vsfx-mcu

4 bájt hozzáadva, 2017. február 16., 16:07
nincs szerkesztési összefoglaló
Leírás: amennyiben mindenképpen szükséges, hogy az MCU-n lévő konferenciába vagy meeting room-ba hívjunk be, erre használhatjuk a webkonferencia kliensünket (VidyoDesktop).
 
====Követelmények: ====
* Érvényes webkonferencia (VidyoDesktop) fiók (amennyiben nem rendelkezik ilyennel, [https://webform.niif.hu/content/desktop-konferencia-igenyles ezen a linken] igényelhet saját fiókot ingyenesen)
* Videokonferencia berendezés
 
====Teendők:====
# A megjelenő bal oldali felület tetején elérhető "Invite others to join this conference" gomb megnyomását követően írjuk be az MCU erőforrás hívószámát a "Search Contacts" mezőbe, majd kattintsunk a mező alatti találati listában megjelenő hívószámra. Ha ezt megtettük, az ablak bal alsó sarkában lévő "Invite (1)" gomb aktívvá válik, nyomjuk meg. A kapcsolat felépül az MCU és a videokonferencia között, a webkonferencia segítségével.
# Amikor véget ér a megbeszélés, a VidyoDesktop szobánk résztvevőit listázó felületen (ld. előző pont) távolítsuk el az MCU-t a résztvevők közül (az egérkurzort húzzuk rá az MCU résztvevőre, majd nyomjuk meg a piros színű "Disconnect" gombot).
 
====Limitációk: ====
* a webkonferencián keresztül bonyolított hívások nem HD felbontásúak
* a prezentáció küldése és fogadása a fent alkalmazott módon nem lehetséges a videokonferencia eszközön. Helyette azt javasoljuk, hogy a tartalmat saját számítógépünkről ne videokonferencia berendezés használatával, hanem a VidyoDesktop használatával küldjünk, illetve fogadjunk.
 
===Útmutató===
A VidyoDesktop használatáról szóló magyar nyelvű felhasználói útmutatónkat [https://vvc.niif.hu/node/135 ezen a linken találja].

Navigációs menü